Referanser

Torshovdalen

Torshovdalen Gulventreprenøren samarbeider med mange av de største og dyktigste entreprenørene og eiendomsutviklerne i Norge. En av disse samarbeidspartnerne er prosjekt- og eiendomsutviklerne Backe Stor-Oslo, som sto for boligprosjektet Torshovdalen i samarbeid med arkitekt Lund Hagem Arkitekter. Prosjektet i den grønne og flotte Torshovdalen i Oslo involverte oppføring av 209 nye leiligheter fordelt på to … Continue reading “Torshovdalen”

Tiberius Eiendom

Å rehabilitere eldre boliger kan være et krevende prosjekt. Men med 20 års erfaring har Gulventreprenøren kunnskap til å avgjøre hvilke gulvoppsett og materialer som egner seg best for de ulike gulvene. Sammen med Tiberius Eiendom, en utbygger i Oslo som blant annet jobber med rehabilitering av brukte eneboliger, har Gulventreprenøren lagt nye gulv i … Continue reading “Tiberius Eiendom”

HasleLinje K2B

HasleLinje K2B HasleLinje er en eiendom på 100 mål som ligger mellom T-banestasjonene Hasle, Løren og Økern. Rundt vinmonopolets gamle tapperi er det bygget moderne, funksjonelle og miljøvennlige kontorbygg og leiligheter i regi av Höegh Eiendom og AF Eiendom. Før det skal legges toppgulv som parkett, laminat, fliser eller andre typer gulv er det viktig … Continue reading “HasleLinje K2B”