Gulvsparkling

Gulvsparkel for gulvavretting og innstøping av varmekabler

Gulvsparkel og gulvavretting utføres for å fjerne ujevnheter i gulvet. For eksempel er det vanlig å legge gulvsparkel på betong før du skal legge overgulv som parkett eller fliser. Det brukes også for å støpe inn varmekabler.

Gulventreprenøren har utstyr og kompetanse til å legge gulvsparkel på små og store overflater. Vi tar oppdrag for private, mindre byggefirmaer og entreprenører og sørger for at jobben blir gjort på en profesjonell og effektiv måte.

God teknikk gir jevnt resultat

For et fint resultat er det viktig med god teknikk på både sparklingen og etterbehandlingen. Vi starter alltid med å sette opp høydemarkører for å sikre at vi får et jevnt og fint underlag. Deretter sprer våre dyktige gulventeprenører massen med gulvsparkel utover betonggulvet. På mindre flater kan massen legges ut manuelt. Når vi jobber med større overflater, som næringsbygg eller offentlige bygg, bruker vi en pumpebil med stor kapasitet.

Kvalitetsprodukter fra HeyDi

Vi benytter kun gulvsparkel fra HeyDi som har veldig god kvalitet. Våre ansatte er sertifiserte av HeyDi, og kjenner produktene godt. De vet akkurat hvordan de skal blandes ut og brukes for et best mulig resultat.

Det finnes flere typer gulvsparkel fra HeyDi som passer for ulike behov og gulvprosjekter. Gulventreprenørene våre vet akkurat hvilken gulvsparkel som passer best for din butikk, restaurant, enebolig, skole eller forretningsbygg.

Anbefalt tørketid for gulvsparkel er cirka 1 uke per cm. Noen typer HeyDi gulvsparkel er hurtigtørkende og kan legges raskt og effektivt hvis det haster. Så fort gulvsparkelet er tørt kan du legge toppgulvet. Spør oss gjerne om råd for hvilken gulvsparkel som passer best for ditt oppussings- eller byggeprosjekt!