Om oss

Om Gulventreprenøren AS

Gulventreprenøren AS var tidligere Trinnlyd og Varme og Gjøvik Gulvavretting.  Fra og med 1.juni 2018 fusjonerte Gulventreprenøren AS med Aker Byggteknikk AS og alle eierne og de ansatte fra de to selskapene ble med videre. Navnet på det fusjonerte selskapet er Gulventreprenøren AS.

Vi leverer vannbåren varme, trinnlyd, gulvsparkling og oppbygging av gulv. Vi har 6 pumpebiler og 10 siloer for gulvavretting og har trinnlydsløsninger som oppfyller lydkrav fra myndighetene. Vi er fleksible i forhold til hvor og når arbeid ønskes utført.

Det ligger i dag mer enn 1,2 millioner kvm med A-Plan-gulv i norske hjem, skoler og helsebygg. Vi opererer over hele Norge og har hatt oppdrag fra Lofoten i nord til Kristiansand i sør.

Sammen har vi opparbeidet oss over 30 års erfaring i bransjen og leverer oppbygging av gulv til små og store prosjekter. Vi er 70 ansatte fordelt på hovedkontoret i Lillestrøm og en avdeling i Lier og en avdeling på Gjøvik. Våre dyktige team har til enhver tid en rekke større prosjekter gående. Vi har bred erfaring på ulik type oppbygging av gulv og finner alltid en god løsning slik at kunden blir fornøyd.

Gulventreprenøren AS
Tuenveien 77
2000 Lillestrøm
post@gulventreprenoren.no
Bank konto: 81502072536
Faktura adresse: EHF faktura
Alternativt: PDF til 992103930@autoinvoice.no