Vannbåren varme

Gulventreprenøren AS og Aker Byggteknikk AS har besluttet å slå seg sammen.

Til våre kunder og forbindelser

Vi har gleden av å meddele at Gulventreprenøren AS, org.nr. 992103930 og Aker Byggteknikk AS, org.nr. 978666221 har besluttet å slå seg sammen. Selskapene vil bli fusjonert slik at alle eierne i de to selskapene blir med videre. Sammenslåingen vil skje 1 juni 2018, og navnet på det fusjonerte selskapet vil være Gulventreprenøren AS.

Begge selskapene ser at kravene fra bransjen, til dokumentasjon, kvalitetssikring og profesjonell utførelse øker. Ved å fusjonere selskapene vil man være enda bedre rustet til å møte bransjekravene og til å være en enda mere attraktiv samarbeidspartner for kundene.

Alle vi i Gulventreprenøren gleder oss til å fortsette samarbeidet med dere!

Etter sammenslåingen vil adresse og kontaktdetaljer være:

Gulventreprenøren AS
Tuenveien 77
2000 Lillestrøm
post@gulventreprenoren.no
Bank konto: 81502072536
Faktura adresse: EHF faktura

Alternativt: Pdf til 992103930@autoinvoice.no

Ved spørsmål, ta gjerne kontakt med undertegnede for en prat.

Derfor bør du velge vannbåren varme

Det er godt med en jevn temperatur i rommet og en lun varme under beina. Derfor velger stadig flere vannbåren varme når de rehabiliterer eller bygger nytt.

Vannbåren varme er vann som varmes opp fra en sentral enhet og sirkulerer via radiatorer eller rørsløyfer i gulvet. Du kan bruke forskjellige varmekilder, som varmepumpe, solfanger, biokjel eller elektrokjel. Varmen bestemmes av hvor mye vann som føres rundt i rørene, og temperaturen på dette vannet som reguleres via termostater eller et sentralsystem.
Alle nye bygg over 1000m2 må bygges med vannbåren varme i gulv for å oppfylle dagens energikrav. En fordel med vannbåren varme er at det fungerer sammen med de fleste gulvmaterialer, fra fliser og parkett til gamle tregulv. Men hvert gulv krever forskjellige løsninger og materialer. Derfor bør arbeidet med å legge vannbåren varme alltid utføres av erfarne fagfolk.

Fordeler med vannbåren varme

Uansett om du skal i gang med renovering eller et nytt byggeprosjekt er det mange fordeler med å legge vannbåren varme i gulvet.
– Behagelig: Du får en jevn varme i hele boligen som er enkel å justere.
– Økonomisk: Vannbåren varme i gulvet gir en lun følelse så du kan redusere temperaturen noen grader uten å merke det.
– Miljøvennlig: Vannbåren varme bruker mindre energi og fungerer fint sammen med fornybare varmekilder.
– Fleksibelt: Du kan veksle mellom ulike varmekilder som varmer opp vannet.
– Inneklima: Vannbåren varme i gulv gir mindre støv i lufta og anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund.

Kvalitet og kunnskap

Gulventreprenøren legger vannbåren varme i de fleste typer bygg og gulv. Våre sertifiserte gulventreprenører har god kompetanse og erfaring og vet hvilken løsning som er best for tregulv, parkett, fliser eller betong. Hos oss får du kyndig veiledning, og kan føle deg trygg på at arbeidet utføres med kvalitetsprodukter og moderne utstyr av kompetente gulveksperter.